Trafik Kazası Sigorta Tazminat Haklarınız

Trafik kazası geçirdim haklarım nelerdir ? Trafik kazası sonucu mağdur oldum  haklarım nedir ?Trafik kazası geçirdim ne kadar tazminat alırım ? Kaza mağduruyum haklarımı nasıl araştırayım ?Ölümlü trafik kazalarında tazminat ne kadar ? Yaralamalı trafik kazalarında tazminat alabilir miyim ?
Trafik kazalarında sigortaya başvuru, Trafik kazalarında tazminat için zaman aşımı, ne kadar gibi onlarca soru sorarak zaten kazadan dolayı mağdur olan kişiler maalesef  bir de kendini türlü sıfatlarla tanıtıp evlerine gelen kişilerin çeşitli vaatlerine kanarak mağdur olabiliyorlar yaşanan bir mağduriyet örneğinin linki aşağıda verilmiştir

http://www.sigortagundem.com/haber/sigorta-sirketlerini-dolandiriyorlar/202765


Bir yakınızı trafik kazasında kaybetti iseniz tazminat hakkınızın olup olmadığı hususunda mutlaka öncelikle uzman bir avukat ile görüşmelisiniz sizinle temasa geçen ve çeşitli vaadlerde bulunan kişilere asla itimat etmeyiniz.

Bir avukatın size karşı yanıltıcı beyanda bulunması, tazminatınızı elinden alması çok küçük bir olasılıktır zira baroya kayıtlı olan ve açık adresi bulunan Avukat hakkında meslekten atılmaya kadar varabilecek disiplin işlemleri yapılır.Hiç bir avukat sizin tazminatınız için mesleki geleceğinden vazgeçmez.

Ancak herhangi bir yasal tanımı ve hukuk eğitimi almamış , avukat olmayan kişiler geçmişte bir çok kişiyi mağdur etmiş bazı zamanlarda tazminatın tamamını aldıktan sonra ortadan kaybolmuştur.

Maalesef çeşitli Şirketler kurarak avukatlık kanununa aykırı faaliyet gösteren kurum ve kişiler mağdurlara avukatların çok para / masraf isteyeceğini, kendilerinin sigorta şirketlerinde tanıdıkları olduğunu çok daha kısa sürede daha yüksek tazminat alacaklarını iddia etmektedirler.Hatta maluliyet dosyalarında kendilerinin hastaneden yüksek oranlı rapor çıkartıp tazminatı fazla çıkartacaklarını iddia ederek maalesef mağdurları dolandırıcılığa sevk ettikleri durumlarda söz konusu olmaktadır.

Avukatların talep ettikleri ücret ile bu kişilerin talep ettikleri ücret arasında iddia edildiği gibi farklar olmadığı gibi bu kişilerin sizlerin yanılttığı bu yüzden tazminatın alınamadığı ya da eksik alındığı durumlar her zaman daha çoktur.

Aşağıda nasıl sigorta şirketlerine başvurabileceğinize dair yazımla Trafik Kazası ve Sigorta hakkında yazdığım yazılara ulaşabilirsiniz.

Sürekli sakatlık, geçici işgöremezlik, ölüm tazminatı, manevi tazminat, kan parası vs. adlarda belirtilen tüm tazminat haklarınızla ilgili sormak istediğiniz hususlarda da benimle temasa geçebilirsiniz.


Sigorta Şirketine Tazminat Başvurusu Nasıl Yapılır ?

Trafik Kazası Sonrası Başvuruda Uzlaşmadan Önce Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Ceza Davasında / Savcılıkta / Karakolda Uzlaşma Formu İmzalamak Uzlaşmak Ne Demek ?

Sigorta Teminat Limitleri Ne kadar ?

Gelir Beyanı Nedir ? Muhtardan Alınan Gelir Beyanı Ne Demek ? Gelirimi Nasıl İspatlarım?

Hatır Taşıması Nedir ? Akrabamın / Ailemin Aracında Yolculuk Yaparsam Tazminat Alabilir miyim ?

Kusura Nasıl İtiraz Edebilirim ? Kaza Tespit Tutanağı Nasıl Değişir ?

Tedavi Masrafları ,Bakıcı Gideri, Çalışamadığım Günlerin Zararını Nasıl Karşılarım ?






1 yorum :

  1. merhabalar eşim trafik kazasında mefat etti tali kusur eşime asli kusur karşı tarafa verildi tazminat için başvuracağım fakat eşimin ilk evliliğinden bir kızı var veraset ilamıda istiyorlar eşimin kızı işi yokuşa sürerek sigortadan bütün varisleri çağırması halinde gelmeyebilir acaba sigorta bütün mirasçılara çağırarak haklarını teker teker verbilirmi yoksa bizi hep birlikte mi çağırır bunu bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim

    YanıtlaSil

Sadece uygun görülen yorumlar, iletişim bilgileri var ise yanıtlanacaktır.